Marijke Wielink

 • 5.0 (1)

Ik begeleid jonge, ambitieuze vrouwen die worstelen met zelftwijfel en daardoor stress ervaren. Die de druk voelen van zoveel dingen die moeten, op hun tenen lopen, maar eigenlijk snakken naar rust en ruimte voor zichzelf. Met mijn RESET-methode brengen we jouw energievreters in kaart en leer je deze om te zetten naar energiegevers en rustbrengers. In 90 dagen tijd leer je geloven in eigen kunnen, ga je krachtig en met zelfrespect stralen en leef je vanuit je intuïtie.

Marijke Wielink | Lifecoach & Stressexpert

Ik ben Marijke Wielink. Jarenlang leefde en werkte ik om anderen te plezieren: ik cijferde mijzelf weg en stond altijd voor iedereen klaar.
Zelfreflectie, zelfliefde en zelfvertrouwen zijn de belangrijkste ‘werk’woorden in mijn leven geworden, waardoor ik heb geleerd mezelf te zijn, uiteraard met vallen en opstaan.
Ik heb ontdekt hoe belangrijk het is om je leven in balans te hebben. Zonder stress, met ruimte voor jezelf om op te laden. Daarom kan je mij zomaar een keer tegenkomen tijdens het lopen van een klompenpad. Of op het strand, waarna ik graag even neerstrijk in een strandtent, in het zonnetje met een goed glas wijn.
Door mijn eigen ervaring heb ik een unieke kijk op het helpen van mensen die worstelen met zelftwijfel. Die constant de druk voelen van moeten en de drang hebben zich te moeten bewijzen en dus overal ja op zeggen. Want vroeger cijferde ik mezelf altijd weg en stelde geen grenzen, bang om afgewezen te worden.
Hen help ik de mooiste versie van zichzelf te worden, door te luisteren naar hun intuïtie, zichzelf serieus te nemen en hun eigen pad te bewandelen. Met innerlijke vastberadenheid. Ik heb mijzelf en honderden anderen geïnspireerd en getransformeerd.
Met mijn RESET-methode ga je ontdekken wat jouw energievreters zijn en deze omzetten naar energiegevers en rustbrengers. Ontdekken welke signalen je lichaam je geeft en leren luisteren naar je gevoel. Antwoorden vinden op vragen als: 'Wie ben je? Wat drijft je? Waar krijg je energie van?’

Ervaring

2021

 • Stress & Burnoutcoach
  CSR-centrum
  Cursus Stresspreventie en - interventie volgens de CSR-methode

2019

 • Professioneel Coach, Lifecoach
  Balansgroep
  Registeropleiding tot Professioneel Coach
 • Eigenaar
  Marijke Wielink Coaching
  In mijn coachpraktijk help ik jonge ambitieuze vrouwen met zelftwijfel te transformeren naar krachtige vrouwen met zelfrespect

2014

 • Managementopleiding HBO
  NCOI
  Opleiding HBO Management

Ik ben te vinden op:

Test "Stress in-zicht"

Doe de test "Stress inzicht" en ontdek welke stresssignalen jouw lichaam je geeft.

Krijg meer inzicht in de stresssignalen van je lichaam.

Zit jij met vragen als:

 • waarom ben ik zo gespannen?
 • hoe komt het toch dat ik zo slecht slaap?
 • ik ben zo somber
 • ik voel me leeg en futloos
 • waarom heb ik steeds zo’n hoofdpijn?
 • ik voel me zo onrustig en gejaagd
 • ik voel me moe en opgebrand

Heb jij continu dat stemmetje in je hoofd wat je verteld dat je nog zoveel MOET?

Heb je vaker geen zin in de nieuwe dag?

Heb je nergens meer tijd voor, laat staan tijd voor jezelf?

Wanneer ben jij voor het laatst écht ontspannen geweest? Hoe lang is het geleden dat je tijd voor jezelf nam en echt even tot rust kwam?

De test geeft je inzicht in jouw stressklachten. Je ontdek wat jouw lichaam je te vertellen heeft en begrijpt welke stresssignalen jouw lichaam je geeft. Het wordt je duidelijk wat de mate van ernst is van jouw klachten. Het is bedoeld om jou inzicht te geven en is puur informatief.

Na het maken van de stresstest ontvang je direct de uitslag met jouw score. Onderverdeeld in signalen van vermoeid/milde stressklachten tot overspannen of zelfs een burn-out.

Vaak denken we dat de oorzaak van onze stressklachten werkgerelateerd zijn, maar ook de privéomstandigheden zijn hierop van invloed. Ook andere denk- en gedragspatronen spelen een belangrijke rol bij stressklachten. Belemmerende factoren zoals bijvoorbeeld weinig zelfvertrouwen, geen nee zeggen, geen grenzen aangeven, twijfel, slecht slapen, negatief zelfbeeld.

Jouw persoonlijke stijl waarop je met stress omgaat heeft hier invloed op.

Deze test geeft inzichten en bewustwording.

Charlotte

Veel moed was ervoor nodig om eindelijk de stap te zetten om contact te leggen met een coach. Na een kennismakingsgesprek met Marijke voelde ik direct een klik en was ik erg enthousiast om dit coaching traject te starten. Ik wilde graag weer ontdekken wie ik ben en mezelf leren te accepteren met al mijn goede en minder goede kanten. Marijke heeft op een waardevolle manier mij een spiegel voorgehouden, verdiepende vragen gesteld en goede methodieken ingezet om stappen te zetten. Ik ben blij met de inzichten die ik heb gekregen of bevestigd heb gekregen tijdens de coachgesprekken met Marijke. Dit zijn de eerste stappen naar verdere persoonlijke ontwikkelingen en alle tips en besproken methodieken neem ik daarin mee. Ik wens iedereen een coach toe zoals Marijke!

 • 5.0

Op 13 september 2021 om 14:21

Nieuwste blogberichten van Marijke

Wat is lifecoaching en wat doet een lifecoach

Regelmatig wordt mij de vraag gesteld: ‘Ik zoek een lifecoach, maar hoe vind ik een goede coach?” Een vraag die […]

UBUNTUM © 2024 - Powered by Brand Booster