Tessa Desmet

Nog geen beoordelingen.

Mensen die door een donkere periode in hun leven gingen of gaan en die zich niet gehoord of gezien voelen en geen hulp vinden. Ze willen niets liever dan zich weer gelukkig voelen en uit die donkere periode komen.

Tessa Desmet

Ik ben Tessa Desmet en ik ben een gediplomeerd Rouw- en Verliescoach. Ik heb zowat alles meegemaakt; van verkrachting, tot ziekte bij mezelf en mijn dochter, verlies van dierbaren, alcoholisme, zelfmoordpogingen en scheiding.

Ik ben de eerste Rouw- en Verlies Consulent in België die de RAINBOW methode heeft ontdekt én toegepast op mezelf en tientallen anderen.

Anderen vragen aan mij hoe ik toch steeds weer een weg weet te vinden uit de donkere periodes, hoe ik steeds weer veerkrachtig terug ‘bounce’ en alsnog het geluk weet te voelen. Alles wat een mens kan meemaken, heb ik zo’n beetje meegemaakt maar door mijn unieke kijk en manier op hoe je telkens weer recht veert, ben ik er steeds weer gelukkig uitgekomen.

Het is mijn missie om nu anderen te helpen die ook door zware periodes heen gaan, die zich nu niet gehoord en gezien voelen met hun obstakels en klaar zijn om ook weer veerkrachtig terug te komen als een nieuw herboren persoon met geluk in hun leven*.

Zoek jij die uitgestoken hand die jou terug naar boven trekt en jou weer laat genieten van het leven dan ben ik hier voor jou.

UBUNTUM © 2021 - Powered by Brand Booster