Manolita Dooms

 • 3.3 (3)

Ik begeleid spiritueel georiënteerde vrouwen die vast zitten of zichzelf steeds wegcijferen en veel te druk zijn met doen, doen, doen, overleven en daardoor tegen burn-out aan zitten, zijn vastgelopen of te ver van zichzelf verwijderd. Zij leven niet hun eigen leven maar dat wat ze geleerd of overgenomen hebben vanuit de familielijn. In 30-60 dagen leer je jezelf zonder schuldgevoelens gemakkelijk op nummer één te zetten. Oude ballast die je droom/verlangen in de weg zit wordt opgeschoond!

Manolita Dooms

Mijn naam is Manolita gescheiden op mijn 36e, daardoor alleenstaande moeder van 2 dochters.
Ik heb op mijn 40e ontdekt dat ik hsp kwaliteiten heb 😉 en ook snel overprikkeld raak. Naast mijn werk als transformatiecoach ben ik zorgverlener voor mensen met voornamelijk Alzheimer die thuis wonen. Zorgen voor en begeleiden naar zingeving en volledig kunnen zijn is mijn passie.

Ik heb een unieke kijk op de ongekende vermogens van het onderbewustzijn en de kracht van gedachten ontwikkeld omdat ik na mijn scheiding ontdekte dat ik totaal geen Zelfliefde, zelfvertrouwen en eigen mening had.
3 jaar na mijn scheiding (die heftig was) kwam ik in een burn-out terecht mede door werk wat me totaal niet lag. Maar ja toen geloofde ik nog dat ik moest werken voor mijn geld en blij mocht zijn dat ik werk had.
Mijn hele systeem stopte er gewoon mee.
Kort daarna leerde ik via affirmaties van mezelf te houden, zelfvertrouwen op te bouwen en magnetisch te worden voor mijn dromen en verlangens.
Ik leerde wijze lessen door mezelf persoonlijk te ontwikkelen. Dat grenzen stellen van levensbelang is, dat NEE durven zeggen een grote JA voor mezelf oplevert.
Mijn welzijn, geluk, gezondheid, flow staat op de eerste plaats en ik ga alleen voor de YES factor dat is wat me nog steeds gezond, krachtig en gelukkig maakt.
Ik maakte een dolfijnenreis in de Rode Zee van Egypte die mijn kijk op mezelf voorgoed veranderde. De magie kwam mijn leven binnen door de energetische aanraking van de dolfijnen, hun speelsheid, hun vreugde en helende vermogens verruimde mijn bewustzijn.
Ze gaven me ook een afscheidsgeschenk: activeerde mijn handen met hun helende liefdevolle energie.

De vragen die mij vaak gesteld werden zijn: hoe ben je na je scheiding als alleenstaande moeder zo vol zelfvertrouwen en kracht gekomen? Je bent eerder opgebloeid dan geknakt, hoe kan dat? Antwoord: Het is opruimen van oude ballast, negatieve overtuigingen, oude programmeringen en het verleden loslaten.
Net als een boom in de herfst loslaat zodat er in de lente weer nieuw blad (lees nieuw leven) kan ontstaan!
Leren in het NU te leven. Dat alles mogelijk is als je er maar voor openstaat.

De meeste mensen weten niet dat ik 's morgens dansend mijn affirmaties op zeg zodat ik de levensenergie en vreugde door me heen voel stromen.

Ik ben vastberaden vanuit de beste versie van mezelf, mijn zijn mijn mooiste leven te blijven leven! Zodat ik dit andere vrouwen kan doorgeven en ze met mijn "magische dol-fijne methode" kan leren en begeleiden de beste versie van zichzelf te worden en te zijn. Deze methode maakt je vrij van oude belastende ballast, schoont je systeem op, je familielijn en wat weg mag van dit en vorige levens.
Ik werk samen met de dolfijnen en de urim-code stoel om astronomische geneeskunst te laten plaatsvinden in jou!

Doordat ik een beperkt aantal vrouwen begeleid om in hun Zijn en Innerlijke kracht te komen en ze leer hun diepste verlangens te manifesteren, heb ik genoeg vrije tijd om te genieten van mijn mooiste leven.
Dit is wat mij gefocust houdt op mijn doelen.

Ervaring

2019

 • Home Instead 't Gooi
  Caregiver/zorgverlener
  Ik werk volledig zelfstandig bij hulpbehoevende oudere mensen waarvan grotendeels Alzheimer heeft. Deze ouderen wonen nog zelfstandig thuis en ik begeleid ze met wat er nodig is. Dat is: gezelschap houden, wandelen, samen aardappelen, groenten schillen/snijden, de was, de strijk, bedden verschonen, gerechten bedenken, boodschappen bestellen, kopen, koken. Al het reilen en zeilen in hun huishouden en ze proberen zoveel mogelijk te activeren door mee te helpen wat nog mogelijk is. In alles wat ik doe stem ik me af op de cliënt die ik met veel liefde en aandacht begeleid in mogelijkheden, hoe klein ook.

2018

 • It Rains Fashion
  verkoopmedewerkster
  Klanten adviseren voor het vinden van een passend kledingstuk of outfit, kassawerkzaamheden, bestellingen verwerken, kleding opvouwen en schoonmaken.

2017

 • Work-away
  backpacken
  Gereisd in Zweden, Spanje, Portugal, Azoren, Indonesië, Australië, Singapore, Duitsland en op verschillende plaatsen en gewerkt tegen kost en inwoning. Tuinieren, bereidden lunch, opruimen, schoonmaken en administratie.

2016

 • Dorcas Terneuzen
  Cassiere
  Verkoopmedewerkster achter de kassa bij de kringloopwinkel Dorcas. Toonbank met glazen vitrine bijvullen met mooie artikelen en schoonhouden. Verkopen van 2e hands spullen. Klantvriendelijk zijn!
 • Theetuin Koewacht
  begeleidster dagbesteding
  Mensen met dementie, verstandelijke beperking bezighouden en begeleiden door soep te koken, te knutselen, wandelen, klanten bedienen in de theetuin en wat ik als enigste deed fietsen met de duofiets.

2013

 • ZZP-er
  Praktijk How to be Happy
  Energetische dolfijnen handensessies en communiceren met het onderbewustzijn.

2012

 • AanZ in Axel
  begeleider Formulierenbrigade
  hulp bieden aan mensen met het invullen van formulieren.

2011

 • Divers
  Persoonlijke ontwikkeling
  Een magische dolfijnenreis gemaakt van een week in de Rode Zee van Egypte. Daar op aansluitend door de enorme krachtige energie die na die reis uit mijn handen stroomde Seminar Reconnective Healing I/II gevolgd. Daarna heeft het een geheel eigen vorm gekregen. In 2012 basisjaar van spirit coaching gedaan. In 2013 Chakra cursus en opschoning oude ballast d.m.v. o.a. familie opstellingen

2010

 • Cofely Services
  Administratief secretarieel medewerkster
  Alle voorkomende administratieve secretariële werkzaamheden op kantoor voor onderhoud airco's en koelinstallaties op DOW Chemical.

Ik ben te vinden op:

Ontvang gratis e-book

Geleide magische dol-fijne meditatie

Geleide magische dol-fijne meditatie

Met deze meditatie ervaar je:

 • hoe een verbinding te maken met moeder Aarde voor goede aarding
 • in je hart te komen en daar doorheen te ademen
 • dat ongewenste gevoelens zoals verdriet, boosheid, teleurstelling de ruimte krijgen waardoor ze kunnen integreren en naar mate je de meditatie vaker toepast ze zullen oplossen
 • contact te maken met je Innerlijke Schatkamer voor Innerlijke leiding
 • één te Zijn met alles wat NU is
 • de energie van de dolfijnen

Je kan de meditatie zittend op een stoel doen of in de natuur tegen een boom of zittend met je voeten op de grond. De meditatie is opgenomen in de natuur. Voor optimale werking kan je ‘m zelf ook beluisteren in de natuur. De natuur heeft een helende werking wat deze meditatie extra stimuleert.

Het vaker verblijven in de natuur, door te lopen op blote voeten, tegen een boom te staan of te omarmen, al je zintuigen gebruiken tijdens een vertragende wandeling, liggen op het gras kijkend naar de lucht, zwemmen in natuurlijk water, verblijven op het strand of duingebied is stress verlagend, helend en geeft je beter inzichten in zaken waar je geen antwoord op weet, het zorgt voor rust en maakt je gezonder. De reden: wij zijn natuurwezens en dus is de natuur ons thuis vanuit de oermens die onze verre voorouders waren. Het kost niets en kan je enorm verder helpen in het dagelijks leven al is het maar een half uurtje per dag.

 

 

Lisette-Anne

Manolita heeft een stoel, een heel bijzondere stoel. Zodra ik plaatsneem in deze met de hand gemaakte healingsstoel, begint er van alles te stromen. Met de rechterhand op een zwarte toermalijn. De linkerhand op een bergkristal (verwerkt in de leuning) komt er meteen rust. Ik ga van "doen doen doen" naar rust, zijn en herstel. Manolita is kalm, zorgzaam en begaan.. Ze geeft waar nodig lichte sturing en is bezig met het ondersteunen van het helende proces. Ik ervaar de sessie in de stoel als helend, kalmerend, rustgevend, liefdevol (Dolfijnenenergie) en een verademing in deze drukke tijden van altijd maar moeten. De sessies geven me rust en ruimte om op een veilige manier naar mijn blokkades te kijken en met vertrouwen het veranderingsproces in te gaan.

Nog geen beoordelingen.

Op 06-07-2021 om 09:25

Petra

Eindelijk is mijn verlangen om passievol werk te vinden in vervulling gegaan! Ik was vastgelopen doordat ik niet wist welke richting ik moest zoeken. Had een aantal blokkades in de weg zitten zoals onzekerheid en er niet toe doen. Gedachten van: "wie wil mij nog hebben☹️? Nooit verwacht dat ik na een traject van 6 sessies het gewenste resultaat zou boeken! Een baan waar ik eerder niet naar zocht maar die mij op het lijf is geschreven en waar ik mijn passie in kwijt kan. Een echte transformatie🙃😉 Ik kan iedereen die vastgelopen is in haar verlangen of droom "de magische dol-fijne methode van Manolita aanraden! Gewoon doen, is echt een cadeau 🥳 voor jezelf👌

 • 5.0

Op 09-06-2021 om 11:22

Esther

Fijne ervaren coach met veel kennis in wat ze doet. Door met haar samen te werken voelde ik me eindelijk begrepen en dat ik er niet meer alleen voor stond.

 • 5.0

Op 09-06-2021 om 10:35

UBUNTUM © 2021 - Powered by Brand Booster