Mieke Boots

Nog geen beoordelingen.

Ik help hoogbewuste, vrouwelijke ondernemers die al een tijdje in hun comfortzone rondhangen en toe zijn aan hun volgende stap – hun Zielsmissie - zodat zij hun volle potentie gaan benutten en in hun grootsheid gaan staan.

(Spiritueel) business coach

Mijn naam is Mieke en ik ben geboren in een ondernemersgezin. Jarenlang wilde ik geen ondernemer worden, maar het ondernemersbloed kruipt waar het niet kruipen kan. Mijn ondernemersreis is in 2011 begonnen. Van hoofd communicatie waagde ik de sprong naar het ondernemerschap.

In de jaren die volgden, deed ik allerlei opdrachten bij diverse bedrijven. Dit gaf mij vele kijkjes in verschillende keukens. Zelf heb ik meerdere bedrijfsconcepten gehad en weer losgelaten. Ook heb ik meerdere samenwerkingen gehad én weer stopgezet. Eén daarvan was voor een startup in de muziekindustrie. Na enkele jaren dat ik er veel tijd en energie in stak, werd mij plotseling duidelijk dat ik van de nieuwe wereld ben en niet (meer) in de oude wereld pas. Ik ben uit de start up gestapt en ging verder met andere concepten. Als ondernemer met een creatieve geest blijft het immers borrelen.

Na bijna 10 jaar ondernemen vielen voor mij pas echt alle puzzelstukjes van mijn persoonlijke reis (van hoofd naar hart) én het jarenlange ondernemen samen doordat mijn hart met mijn Ziel werd verbonden en mijn Zielsmissie helder werd. Zodoende kon ik mijn eigen volgende stap zetten en mijn business transformeren tot mijn DROOMbusiness.

Ik ervaar rust nu mijn Zielsmissie helder is en hoe mooi is het om in je volledige potentieel te benutten. Ik ben dankbaar hoe alle stappen die ik zet moeiteloos gaan.

Ik wil niet in hokjes zitten, maar vooral mijn hartjes volgen! Doen waar ik elke dag blij van word, waar ik veel energie van krijg én anderen zien schitteren. Ik help jou graag op weg om jouw DROOMbusiness neer te zetten en samen de nieuwe wereld creëren.

Ervaring

2020

 • Eigenaar
  Inner Power Circle
  Business coach voor hoogbewuste, vrouwelijke ondernemers die al een tijdje in hun comfortzone rondhangen en toe zijn aan hun volgende stap – hun Zielsmissie - zodat zij hun volle potentie gaan benutten en in hun grootsheid gaan staan. Met mijn ST★R-methode word je in vijf stappen klaargestoomd om je DROOMbusiness neer te zetten. Als ondernemer in 5D ervaar je meer 💛 Rust 💛 Blijheid 💛 Vanzelfsprekendheid 💛 Synchroniciteit en zelfs MAGIE⭐
 • Secretaris
  Boots Flowerbulbs
  In het familiebedrijf verwerk ik de financiële administratie, neem ik HR-zaken op mij en verricht ik andere stafwerkzaamheden voor de directie en de aandeelhouders.

2014

 • Cofounder & muziekvernieuwer
  Globaltainment B.V.
  Muziek vernieuwer met het concept Play As You Like

2011

 • Eigenaar
  miPR aandacht & advies
  In de kern: creativiteit bij mensen, teams en organisaties te stimuleren om meer mogelijkheden, kansen en meerwaarde te creëren. In mijn diensten vertaal ik dit naar: * PR en communicatie | (online) PRofilering | Marketing * Creatief denken in de vorm van workshops, brainstorms en creatieve sessies faciliteren Enkele opdrachtgevers: SED-organisatie (gemeenten Stede Broec, Enkhuizen, Drechterland), HVC, WerkSaam Westfriesland.

2006

 • Hoofd afdeling communicatie
  Dijklander Ziekenhuis (voorheen Westfriesgasthuis)
  Aandachtsgebieden * Interne communicatie (o.a. projectcommunicatie, intranet) * Externe communicatie (website, extranet, PR, mediarelaties) * Woordvoering * Adviseren Raad van Bestuur * Projecten (o.a. open dagen 2006 en 2010, diverse symposia, projectgroepslid strategie 2010 - 2015, openen vestiging Heerhugowaard incl. landelijke PR actie, samenwerkingsverbanden Esperanz en Symbiant, TRAFO)

2005

 • PR adviseur
  Jansenjager communicatietrajecten (PR bureau)
  Free publicity genereren voor grotere en kleinere opdrachtgever.

2004

 • Account assistent
  Etcetera (reclamebureau)
  Samen met de account manager een team vormen voor diverse landelijk opererende klanten.

Ik ben te vinden op:

ST★R-tool

Werk vanuit zuivere intenties

Werk vanuit zuivere intenties

 • Kom nog dichter bij jezelf.
 • Werk écht helemaal zuiver en eerlijk naar jezelf toe.
 • Trek alleen nog maar datgene aan dat helemaal bij jou past, of dit nu in je werk is of privé. Voor beide is het heel waardevol.
 • De ST★R-tool helpt je (innerlijk) verder groeien en bloeien.

UBUNTUM © 2021 - Powered by Brand Booster