Hester Draaijer

Nog geen beoordelingen.

Ik empower (hoog)gevoelige vrouwen, die zich nu kleinhouden en conformeren aan anderen, om eerlijk zichzelf te zijn en hun leven in te richten volgens hun eigen regels. Zodat positieve energie gaat stromen en zij voluit genieten van hun leven.

Persoonlijk coach en Paardencoach

Na een carrière als verpleegkundige en HR medewerker kwam ik er als ploetermoeder achter dat ik al jaren leefde vanuit verwachtingen van anderen. Hoewel ik altijd al de innerlijke drang had om mijn eigen leven te bepalen, en daarom op mijn 17e uit huis ging, viel ik toch elke keer terug in people-pleaser gedrag!

Het keerpunt kwam toen ik mijn werk/privé balans kwijt was, altijd energieloos thuis kwam en voor de zoveelste keer op mijn werk hoorde dat ik TE zacht en TE gevoelig was. Toen besefte ik: ik kan helemaal niet mezelf zijn! Ik leid niet het leven dat IK wil! Ik maakte een paar moedige keuzes en ging mijn passies achterna. Ik begon veel te lezen, webinars en cursussen te volgen over mindset en persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik liet mijzelf coachen, ging werken als paardencoach en ontwikkelde zo een unieke kijk op persoonlijk leiderschap.

Ik durfde door mijn eigen methode stappen te zetten richting het ondernemerschap en mijn leven anders in te richten, waardoor ik mij zoveel vrijer, ontspannen en krachtiger voel en mijn dromen najaag.

Ik kom rustig over dus de meeste mensen weten niet dat van dansen hou (ja ook op tafel) en een échte bourgondiër ben: vrijheid, gezelligheid, wijn, een goed gesprek en lekker lachen om droge humor.

Ik ben vastberaden om nooit meer andere mensen of situaties mijn leven te laten bepalen. En nooit meer het gevoel te hebben dat ik niet kan vertrouwen op mijzelf. En ik bruis van energie om andere vrouwen dit ook te leren.

Ervaring

2018

 • Persoonlijk coach en paardencoach
  Hester Draaijer
  Transformerende online en live coaching waaronder ook paardencoaching voor (gevoelige) vrouwen die klaar zijn met zichzelf klein te houden en te conformeren aan anderen. Met mijn Let Go & Let’s Go methode help ik vrouwen om van pleaser naar een Sweet Baddass te gaan die baas is over haar eigen leven. En haar gevoeligheid niet meer als obstakel ziet maar inzet als superpower. Hiermee draag ik bij aan een maatschappij met meer compassie en minder gericht op presteren en perfectie.
 • Recruiter
  Gelre ziekenhuizen
  Werving en selectie van zorgpersoneel. Adviseren van de organisatie over arbeidsmarktcommunicatie, wervingscampagnes opzetten, candidate journey onderzoeken.

2016

 • Bedrijfsverpleegkundig adviseur (BIG)
  Care2Work
  De schakel tussen bedrijven en zieke medewerkers. Ik heb vele mensen geholpen om hun kwaliteit van leven te verbeteren door creatieve oplossingen te verzinnen, te denken in mogelijkheden en hun leven op hun eigen manier in te richten. Zowel mensen met burn-out, kanker en heftige chronische ziektes als mensen die ziek zijn door arbeidsconflict. Ik heb veel kennis van de W.V.P. opgebouwd en ervaring opgedaan met het adviseren van organisatie over verzuim en preventie.

2015

 • HR adviseur
  Piet Zoomers
  - adviseren van leidinggevenden over HR vraagstukken - Medewerkers begeleiden in HR vraagstukken - Begeleiden van functioneringsgesprekken - werving en selectie - verzuimregistratie

2013

 • Intercedent
  Gelre ziekenhuizen
  Bemiddelen tussen de flexibele werknemerspool van zorgmedewerkers en de aanvragen van personeel vanuit de interne organisatie. Daarnaast de werving en selectie, het begeleiden van optimale functioneren van de medewerkers, gespreksvoering bij verzuim en de administratieve afhandeling.

2007

 • Verpleegkundige (BIG)
  St Antonius ziekenhuis en Deventer ziekenhuis
  Uitvoeren van alle verpleegkundige werkzaamheden in het ziekenhuis met expertise op cardiologie, interne en oncologie. Werkzaamheden: medische verzorging van patiënten alsmede de mentale begeleiding. Een luisterend oor, revalidatieplannen maken, denken in mogelijkheden, begeleiding bij verwerking en acceptatie. Met als missie de kwaliteit van leven zo goed mogelijk te maken en te houden.

Ik ben te vinden op:

Video

Hoe je baas wordt over je eigen leven, zonder dat jouw gevoeligheid in de weg zit (en zelfs een superpower wordt!)

In deze video vertel ik je hoe ik van pleaser naar Sweet Badass ben gegaan en nu mijn leven inricht volgens mijn eigen regels.  Ik leg de methode uit waarmee ik klanten help en laat je zien:

 • Hoe je stopt met jezelf kleinhouden en het alsmaar intunen op anderen.
 • Welke 4 stappen ervoor zorgen dat je krachtig in het leven staat en jij je ideale leven gaat leiden.
 • Op welke manier je voorkomt dat je terugvalt in oude patronen
 • Hoe je trouw blijft aan jezelf en jij je innerlijke kracht ontwikkelt, zodat jij je niet laat leiden door wat anderen vinden.
 • Op welke manier jij je gevoel inzet als super power.

Nieuwste blogberichten van Hester

Wat is paardencoaching: hoe werkt het en waar kan een paardencoach jou mee helpen?

Allereerst de vraag: ‘Wat is paardencoaching?’ Bij deze vorm van coaching wordt het paard ingezet als middel om mensen te […]

UBUNTUM © 2022 - Powered by Brand Booster