Linda Rosman

 • 4.8 (3)

Ik help vrouwen die worstelen met zelftwijfel hun leven en business van de handrem te halen zodat ze schaamteloos gaan stralen. In mijn programma leer ik ze hun blokkades te doorbreken en hun intuïtie weer de leiding te geven.

Linda Rosman

Ik ben Linda, partner van Peter en integratief holistisch psychosociaal therapeut. Een donkere periode in mijn leven heeft ervoor gezorgd dat ik mijn leven getransformeerd heb. Dit heeft mij een unieke kijk gegeven op persoonlijke groei omdat ik mijzelf weer helemaal in mijn natuurlijke stroom heb gekregen.

Daardoor sta ik zelfverzekerd in het leven, voel ik me innerlijk vrij en heb ik weer pretlichtjes in mijn ogen gekregen.

Vrouwen die net als ik ambitieus en ondernemend zijn en worstelen met zelftwijfel vragen mij hoe ik het voor elkaar gekregen heb om mijn leven van de handrem te halen en het lef heb om ongeremd mezelf te zijn. En of ik ze kan leren hoe ze op hun eigen intuïtie weer de leiding kunnen geven en die echte diepgang te vinden zodat ze ook schaamteloos gaan stralen.

De meesten weten niet dat ik zing als een schorre kraai en dit ook graag laat horen wanneer ik onder de douche sta. Wanneer ik daarna dan lekker voor de houtkachel zit drink ik het allerliefste een goede chai latte.

Mijn grote droom om echt het verschil te kunnen maken en duizenden vrouwen te laten ervaren hoe het is om hun leven van de handrem te halen. Zodat zij net als ik schaamteloos kunnen stralen, pretlichtjes in hun ogen krijgen en achtbaankriebels voelen. Dit is wat mij gefocust houdt op mijn doelen.

Ervaring

2017

 • Wielwerk Opleidingen
  Wielwerk Therapeut
  Integratief holistisch psychosociaal therapeut Ontwikkelingspsychologie Chakrapsychologie NLP-technieken en -interventies Regressietherapie Reïncarnatietherapie Hypnotherapie Gestalttherapie Systemisch werken (familieopstellingen) Lichaamswerk Innerlijk kind werk Intuïtieve ontwikkeling Energiewerk Transactionele analyse Verslavingen Rouwverwerking Schaduwwerk Zelfcompassie Psychopathologie Psychosomatiek

2016

 • Wielwerk Opleidingen
  Relatiecoach
  Een procesgerichte, natuurlijke en holistische kijk op relaties Beslissings- en scheidingsbegeleiding Aanpak seksuele problemen in relatie coaching – therapie Schaduwkanten in een relatie Dynamiek in de relatie Verschillen man en vrouw in relatie Interventies en (creatieve) technieken binnen relatietherapie

2015

 • Wielwerk opleidingen
  Wielwerk Coach
  Visualisatietechnieken Trancewerk Cognitieve gedragstherapie Rationeel-emotieve therapie (RET) Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) Persoonlijke ontwikkeling De natuurlijke stroom Ontspanningsoefeningen

2010

 • Gamp Ebiz BV.
  Customer Service
  Als teamleider verantwoordelijk voor het reilen en zeilen rondom de klantenservice van verschillende marktleiders binnen de beautybranche.

2007

 • Zadelmakerij Hulsebosch
  Zadelmaker/passer
  Verantwoordelijk voor passend harnachement van topsporters, bedrijven en particulieren in de hippische branche in NL, EU en VS

Ik ben te vinden op:

Ontvang gratis e-book

10 Basisprincipes voor grandioze vrouwen

10 Basisprincipes voor grandioze vrouwen

Dump je zelftwijfel, doorbreek je blokkades en geef je intuïtie weer de leiding zodat je leven van de handrem gaat en je weer schaamteloos gaat stralen.

Er zijn nog altijd hordes vrouwen die zichzelf willen laten zien, hun stem willen laten horen maar zichzelf ongewild klein houden. Vrouwen die heel graag willen maar eigenlijk niet goed weten waar ze moeten beginnen.

Dit werkboek gaat je helpen de 10 basisprincipes toe te passen in je leven.

 • Leer te gaan staan voor wie je bent
 • Het roer weer in handen te nemen
 • Te gaan voor wat je echt wilt
 • Krijg weer pretlichtjes in je ogen
 • Voel hoe jouw innerlijke vuur weer aangewakkerd mag worden.

Marijke

Dankzij Linda weet ik hoe ik de zaken aan moet pakken, hoe ik mijn mindset zo kan veranderen dat ik in een flow kom om geen genoegen te nemen met wat er is. Ik voel me krachtiger, zekerder en zakelijker, dit laatste is voor mij heel belangrijk omdat ik dat 1 van de lastigste dingen vond, zakelijk zijn, durven vragen wat ik waard ben, en dat durf ik nu, niet altijd maar gelukkig steeds vaker en dit had ik zonder Linda nooit gered!!!

 • 5.0

Op 28-07-2021 om 08:54

Loreen Verhaak

Nadat ik mijn fotografie business was begonnen, kwam ik erachter dat ik tegen een aantal dingen aanliep. Zaken waar ik eerst op persoonlijk vlak aan moest werken zodat ik ook in mijn business kon gaan knallen. Ik koos ervoor om 100% jezelf bij Linda te gaan volgen. Na dit traject wilde ik meer zelfvertrouwen hebben. Ik was er namelijk klaar mee dat ik hier na bijna 40 jaar nog steeds mee worstelde. De LSTRN methode sprak mij meteen aan en ik had echt het gevoel dat dit is wat bij mij past en mij zou kunnen helpen. Ik kwam erachter dat ik niet alle cyclussen doorliep en daardoor tegen dezelfde dingen bleef aanlopen. Door dit in te zien en ook door de fijne gesprekken die Linda en ik hadden, groeide mijn zelfvertrouwen en leerde ik met bepaalde situatie in mijn leven beter om te gaan. Linda neemt echt tijd voor je, dit vond ik super fijn daarom wilde ik ook echt 1 op 1 coaching. Ik zou iedereen Linda aanraden en ik vind het zelf heel erg jammer dat ons traject na 12 weken tot een eind kwam. Want een coach waar je af en toe lekker mee kan sparren en je nieuwe inzichten kan geven is natuurlijk super fijn.

 • 5.0

Op 09-06-2021 om 16:34

Jennifer

De afgelopen maanden waren fantastisch! Linda heeft mij geholpen mijn mindset aan te scherpen waardoor ik weer de juiste stappen in mijn bedrijf kon gaan zetten. Ze heeft me laten inzien waarom het enorm belangrijk is dat ik in contact sta met mijn intuïtie. De diepgang en praktische toepasbaarheid was precies wat ik nodig had.

 • 4.5

Op 09-06-2021 om 12:26

UBUNTUM © 2021 - Powered by Brand Booster