Esther Megens

 • 5.0 (1)

Ik help Coaches en Experts die altijd hard hebben gewerkt en geen gemakkelijk verleden hebben gehad om betaald te krijgen vanuit hun personal brand en online een bedrijf neer te zetten die ze in 2 dagen kunnen runnen, zodat ze het zorgeloze en vrije leven bouwen wat ze zo hebben verdiend.

Esther – Businesscoach

Ik ben Peter, vader van 3 dochters en een gezondheidscoach en chef kok. Ik heb 20 jaar hard gewerkt als directeur bij grote organisaties totdat ik diabetes type 2 kreeg. Ik heb een unieke kijk op gezondheid ontwikkeld omdat ik mijzelf van diabetes type 2 heb afgeholpen door mijn voeding aan te passen en ben 24 kilo afgevallen in het proces, waardoor ik nu een veel betere vader kan zijn voor mijn 3 dochters.

Mannen die net als ik kostwinnaar zijn en moeite hebben met hun eetpatroon aanpassen vragen mij hoe ik zo makkelijk 24 kilo ben afgevallen en van diabetes ben afgekomen, zonder het ‘goede eten’ te laten staan. En of ik recepten en fitnessoefeningen voor ze heb.

De meesten weten niet dat ik geïnteresseerd ben in mediteren op het water en dat ik van kinds af aan graag korte fictie verhalen schrijf.

Ik ben vastberaden om de beste versie van mezelf te zijn omdat ik mijn vrouw kwijt ben geraakt en mijn 3 dochters alleen nog hun vader hebben. Ik wil nog zo lang mogelijk in hun leven zijn en mijn werk als gezondheidscoach geeft mij de vrijheid om andere vaders te helpen van diabetes en overgewicht af te komen en om genoeg tijd met mijn dochters over te hebben.
Dit is wat mij gefocust houdt op mijn doelen.

Ervaring

2018

 • Brand Booster
  Eigenaar
  Brand Booster helpt ervaren coaches en experts te transformeren naar krachtige online ondernemers.

2016

 • Rieten Parasol Import
  Co-owner
  Importeren van rieten parasols voor consumenten die graag het caribische sfeertje in hun tuin willen. Binnen 2 seizoenen waren alle parasols uitverkocht op de website en via Bol.com.

2014

 • Molinis
  Eigenaar
  Productontwikkeling en vermarkten van een nieuw product categorie 'schoen accessoires'. Deze uitvinding is ooit begonnen als een probleem bij het dragen (en uitfloepen) van pumps, en heb ik uitgewerkt tot een internationaal merk dat succesvol werd verkocht in Amerika, Italie, Duitsland en Nederland als hoofdmarkten. De Molinis zijn gedragen op de New York Fashion week en Los Angeles Fashion week en hielpen vrouwen met het comfortabeler dragen maar ook transformeren van hun kwaliteit pumps naar een nieuw paar schoenen, en was daarom een tegenreactie op de fast fashion wegwerp industrie.

2010

 • Nedap healthcare
  Marketing eindverantwoordelijk
  Verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatie uitingen voor de divisie healthcare. Nedap healthcare maakt software voor de zorg. Ik was in deze jaren bezig vanaf strategie tot uitvoering inclusief extra producten zoals carenzorgt.nl

Ik ben te vinden op:

Ontvang gratis e-book

Hoe je je expertise winstgevend verpakt en lanceert met een groep klanten zonder techniek of funnels

Hoe je je expertise winstgevend verpakt en lanceert met een groep klanten zonder techniek of funnels

Wat je leert in deze online Masterclass:

 • SOCIAL MEDIA OP DE JUISTE MANIER INZETTEN: Je komt achter de oorzaak waarom jouw social media posts wel likes opleveren maar geen klanten
 • STRATEGIE: Wat de meeste struggelende coaches en experts gemeen hebben met de ‘bijna ondergang’ van Apple in de jaren 80 en de les die je daaruit kunt halen
 • PERSONAL BRANDING: Ontdek de PARADISE methode om snel op te schalen en alle concurrentie te elimineren… Deze methode gebruik ik exclusief bij mijn 1:1 klanten en ik ga het nu tijdelijk met JOU delen tijdens deze online masterclass
 • AUTORITEIT WORDEN: Leer hoe je je expertise op de juiste manier verpakt en overbrengt zodat je zelfverzekerder overkomt op social media en je jouw prijzen kunt verhogen, ook al voel je je misschien niet altijd ‘expert genoeg’
 • GOED BETALENDE KLANTEN AANTREKKEN: Ontdek hoe een groep coaches en experts op dit moment lanceren met een groep klanten binnen 60 dagen zonder website, funnels of advertentiekosten.

Suzanne Jongert

Echt een aanrader! Denkt goed met je mee in oplossingen en geeft goede tips en tools om verder te groeien 🙌🏻

 • 5.0

Op 06-06-2021 om 07:33

UBUNTUM © 2021 - Powered by Brand Booster