Can Kroezen-Cornelissen

 • 0.0 (1)

Ik help dienstverlenende professionals die op een kruispunt staan om helderheid te krijgen in wie ze zijn en welke kansen er voor het oprapen liggen. Door hun psychologisch kapitaal en eigenaarschap te versterken help ik om daadkrachtig en doelbewust te gaan leven en werken.

Can Kroezen-Cornelissen

Ik ben Can, oudste dochter, zus(je), moeder, echtgenote en sinds 2002 zelfstandig ondernemer als adviseur van MKB ondernemers bij personele- en ondernemersvraagstukken en nu vooral actief als Systemisch Coach.

Door het combineren van jarenlange ervaring als Ondernemer, PenO Adviseur, Verzuimbegeleider en Systemisch coach heb ik een unieke werkwijze ontwikkeld die helpt bij bereiken van de kern in jezelf. Jouw Ikigai. Vanuit die kern gaan leven leidt tot eigenaarschap, voldoening en vertrouwen.

Vragen die mij gesteld worden:

Ik leef met de handrem ingeschakeld. Kan jij mij helpen?
Ik sta op een kruispunt en weet niet welke beslissing ik moet nemen.
Kan jij helpen bij keuzes maken in mijn loopbaan en leven?

Mijn kracht is afstemmen op de ander en weten wat nodig is om vaste overtuigingen los te maken. Mogelijkheden en kansen zien en het vertrouwen geven om door te pakken. Door te laten zien wat er nodig is ontstaat er veerkracht om situaties het hoofd te bieden. Het is mijn missie is om te helpen bij het vergroten van eigenaarschap en bevlogenheid. Zodat jij vol vertrouwen gaat leven en doet wat ten diepste past bij wie jij bent.

Ervaring

2021

 • Sinds 2002 Zelfstandig Ondernemer als: Systemisch Coach / Trainer / Ondernemers- en P&O Adviseur / Verzuimbegeleider
  Vita-HRM
  Toen in 2002 de Wet Poortwachter werd uitgebreid en werkgevers zelf verantwoordelijk werden voor de verzuimbegeleiding van medewerkers, was dat voor mij het moment om mijn bedrijf te beginnen. Vanaf die tijd ben werkzaam als adviseur en verzuimbegeileider voor bedrijven in het MKB. Sinds 2013 ben ik mij steeds meer gaan ontwikkelen als coach. Mijn coaching gaat altijd over helderheid en daadkracht en eigenaarschap vergroten.

2020

 • Bedenker, Ontwikkelaar en Trainer (2017-2020)
  Praktijkopleiding PenO en Arbeidsrecht / Training Coachingvaardigheden en Conflicthantering
  Samen met Cecil Rupert-Zengerink (Zuiver Arbeidsrecht) heb ik in 2017 een training ontwikkeld die de basis legt voor iedere MKB organisatie als het gaat om een goed en gedegen personeelsbeleid.
 • Diverse trainingen gericht op coachen op de diepere laag (2016-2020)
  Werkplaats voor Verdieping
  Karakterstrukturenverdieping Systemisch Coachen Voel je Vrij Werken met Innerlijke delen Bedrijf in Beweging

2019

 • Systemisch Coach
  Bert Hellinger Instituut Nederland
  Systemisch werken is een methode om meer helderheid te krijgen in die (vaak ook onbewuste) belemmerende patronen en overtuigingen. Door systemisch te kijken naar je patroon of vraag opent zich een onderliggende waarheid die ruimte, inzicht en nieuwe mogelijkheden brengt. Je gaat zien hoe familiebanden en de systemen waar je deel van uitmaakt jou beïnvloeden en hoe je daar je eigen weg in kunt gaan.

2017

 • Macronutrients and Overnutrition
  Wageningen University
  Macronutrients and Overnutrition
 • Eigenaar (opgericht in 2011 en in 2017 overgegaan in Vita-HRM)
  HRM Support Services
  Externe PenO afdeling voor MKB ondernemingen. Verzuimbegeleiding, PenO Advies, Werving en Selectie, Uitzenden

2016

 • Gezondheidscoach
  Laudius
  Voedingsconsulent - Welzijn - Angst en Stressbeheersing

2013

 • Lifecoach
  Laudius
  Als Lifecoach ondersteun ik klanten om het maximale uit zichzelf te halen.

2012

 • Partner (2009-2012)
  Yours Personeelsdiensten
  Werving en Selectie, PenO advies

2007

 • Manager afdeling Verzuim en Reintegratie (2004-2007)
  Persoonality Payrolling BV
  Coördineren van de afdeling Verzuim & Reïntegratie teneinde het beheersbaar maken en verlagen van verzuim bij opdrachtgevers in Nederland (toen 8000 medewerkers).

2001

 • Vestigingsmanager (1997-2001)
  VDN Uitzendbureau
  Vestigingsmanager in Almelo

2000

 • Post HBO Bedrijfskunde voor de Bemiddelingsmarkt
  ARTRA
  Naast mijn functie als Vestigingsmanager bij VDN Uitzendbureau volgde ik deze studie.

Ik ben te vinden op:

Ontvang gratis e-book

Quickscan VITA-WIEL® Onderzoek in 11 stappen jouw route naar eigenaarschap en vitaliteit

Quickscan VITA-WIEL® Onderzoek in 11 stappen jouw route naar eigenaarschap en vitaliteit

Het Vita-WIEL® helpt je in een paar stappen om inzicht te krijgen waar jij het beste kunt beginnen om een verandering door te voeren die zorgt voor jouw gevoel van balans en geluk. Het biedt een structuur om stap voor stap te werken i.p.v. alles in een keer aan te willen pakken.
Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen om weer eigenaar te worden van hun leven. Als al het moeten eraf gehaald is, wat blijft er dan nog over?

Deze quickscan is al een mooie stap in de goede richting.

Download deze quickscan nu gratis!

Gerdieneke

Dit was mijn eerste ervaring met een coach. Can is een open en warm persoon. Ze heeft mij geleerd om de keuzes die ik maak echt vanuit mijzelf te maken. Wat wil ìk? En wat gebeurt er met mij wanneer bepaalde, vaak overweldigende, situaties zich voordoen. Mij niet alleen maar laten 'vollopen' met de emoties van de mensen om mij heen. Maar hen ondersteunen zonder mijzelf te verliezen of weg te cijferen. Can heeft me daar ontzettend mee geholpen. Bedankt!

Nog geen beoordelingen.

Op 24 juni 2021 om 11:49

Nieuwste blogberichten van Can

Waarom jij altijd drukker bent dan jouw collega en hoe systemisch werk jou kan helpen

In deze blog wil ik je graag kennis laten maken met systemisch werk en wat het verschil is met andere […]

UBUNTUM © 2022 - Powered by Brand Booster